Meny

Kjøpsbetingelser

.:: Generelt

Gjennom å handle hos oss, aksepterer og godkjenner du som kunde samtidig alle gjeldende betingelser.
www.growingup.no er en nettbutikk eid av Growing Up AS.

Growing Up As er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden. Growing Up AS er selger av produktene i denne nettbutikken.
Minimumsalder for å handle på www.growingup.no er 18år.
 

.:: Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkludert mva.
Vi tar forbehold om prisendringer som resultat av prisendringer fra vår leverandør.
Vi tar også forbehold om feil i prisen som skyldes feil på siden.
Prisene kan, ved forhold som er oppgitt her, bli endret uten varsel.


.:: Tilgjengelighet
Alle varer i butikken er enten på lager eller kan skaffes fra leverandør i løpet av 4-6 uker.
Dersom noe av en eller annen grunn skulle avvike fra dette, vil du motta en e-post og kan selv velge om du eventuelt vil kansellerer ordren.
Dersom du ønsker andre (eller flere) varer enn de som ligger inne i butikken, så benytt kontaktskjemaet og sende oss en forespørsel slik at vi kan undersøke om vi kan bestille ønskede varer for deg (leveringstid må påregnes).
 

.:: Frakt og levering
Growing Up AS leverer kun til fastlands-Norge og Svalbard. www.growingup.no er integrert med posten og bring. Hvis noe skjer med pakken din er du sikret ny pakke, eller pengene tilbake dersom vi ikke kan levere samme vare. Det er trygt for både deg og oss!
Ved eventuelle reklamasjoner ta kontakt på post@growingup.no Alle bestillinger som ikke er bestillingsvare sendes i løpet av 1-2 virkedager (mandag-fredag).

Alle ordre sendes normalt med den forsendingsmåte som ble valgt av kunde ved bestilling, såfremt pakkens beskaffenhet tillater dette. Growing Up AS står fritt til å velge annen sendingsmåte ved behov, så lenge dette ikke påfører kunde merkostnader. Oppgitte leveringstider er ikke forpliktende på noen som helst måte. Growing UP AS forbeholder seg retten til å kunne del-levere ordre. Dersom ordren del-leveres, vil de resterende varene på ordren bli sendt kunden fraktfritt.

 
.:: Betaling
Betaling med kort:
Betalingen behandles av Nets som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med Nets har man de samme garantier og den samme trygghet som ellers når man handler med sine kort. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken.

Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Ved handel vil kjøpesummen bli reservert på kortet ved bestilling. Hvis reservasjon ikke kan foretas, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen. Du vil motta informasjon om slik eventuell kansellering. Kortet blir først belastet når varen forlater lager. Dette gir deg som kunde maksimal trygghet.
  

.:: Angrerett og retur
Ved kjøp av varer over internett har du angrerett i 14 dager. Vi sender angrerettskjema sammen med pakken din. Hvis du ønsker å returnere varer til oss er det viktig at du fyller ut angrerett-skjemaet og sørger for skikkelig emballasje.
Ved retur av bestilte varer er det kunden som betaler returporto, jfr Lov om opplysningsplikt og angrerett mv. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven). Etter samme lov tapes retten til retur av varer dersom varen er brukt eller på annen måte forringet og ikke lenger i salgbar stand. Varer som returneres skal ikke sendes i oppkrav til oss.
Ved bruk av angrerett refunderer vi pengene innen 14 dager etter at vi har mottatt varene. For produkter som er spesiallagde for en spesifikk kunde gjelder ikke returrett eller angrerett. Kanselleres ordren før vi har utsendt varene fører vi pengene tilbake til din konto.


.:: Kansellering
Ved kansellering av ordre under kjøpsprosessen blir ikke du ikke belastet. Kansellering/Avbestilling av ordre etter en gjennomført ordre kan gjøres til post@growingup.no
Om en ordre blir avbestilt etter at ordren er utsendt gjelder vanlige angrerett og retur regler som beskrevet ovenfor..:: Feil eller manglende leveranser
Dersom du mangler en vare eller har fått feil vare i forsendelsen din, må du ta kontakt med oss raskest mulig. Sjekk den vedlagte informasjonen om det er varer som er rest notert før du kontakter oss. Send oss e-post på post@growingup.no og skriv på faktura-/ordrenummer og hvilken vare som mangler eller er feil levert. Har vi gjort en feil retter vi selvsagt opp denne uten ekstra kostnad for deg. Hvis du oppdager at en pakke er skadet allerede ved avhenting på postkontoret, må du melde fra om dette med en gang på stedet. Oppdager du en transportskade først når du kommer hjem og åpner emballasjen - ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasjen tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postpersonalet vil hjelpe deg med utfyllingen.
Dersom du har mottatt en vare som er ødelagt, må du også kontakte oss så snart som mulig. Det er viktig at du ikke kaster emballasjen varene kom i, vi kan trenge den i forbindelse med vår forsikring.
 

.:: Personsikkerhet
www.growingup.no lagrer ingen andre opplysninger om kunden enn det vi trenger for å sende ut varer. Vi videreselger heller ikke slik informasjon. Ved betaling med kredittkort benyttes en sikker, ekstern løsning som gjør at vi selv aldri er i kontakt med kortnumre eller bankinformasjon, og dermed kan heller ingen hente ut slik informasjon hos oss. Vi som forhandlere er ansvarlige for transaksjoner som går gjennom nettsiden.
 

.:: Ekstraordinære forhold
Growing Up AS er kun ansvarlig for tap for varen, dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis Growing Up AS godtgjør at mangelen skyldes forhold utenfor Growing Up AS sin kontroll, og som Growing Up AS ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av. Growing Up AS er ikke ansvarlig for indirekte tap som følge av mangler med mindre tapet er voldt ved grov uaktsomhet eller forsett fra Growing Up AS sin side.
Ved forbrukerkjøp kan ikke vilkårene være dårligere enn vilkårene i loven, jfr. Lov om forbrukerkjøp av 2002-06-21 nr. 34.
 

.:: Til slutt
Er det noe du ikke fikk svar på her, eller har du andre spørsmål vedrørende kjøpsbetingelsene?
Ta kontakt og send en e-post til post@growingup.no