KØYESENG HVIT SEASIDE COLLECTION (97 X 207 X 176)

021217 Oliver Furniture

På lager

KØYESENG | Hvit (97 X 207 X 176)

Køyeseng i gjennomtenkt nordisk design med estetikk for øyet. Der er lagt ekstra fokus på design, sikkerhet, bæredyktighet og funksjonalitet. Stilen er lett, minimalistisk og med en tidløs nordisk enkelhet. Køyesengen er en praktisk og funksjonell løsning til innredning av barneværelset, da plassen unyttes optimalt. De fleste barn elsker køyesenger, hvor de kan sove sammen med venner eller søsken. Køyesengen skaper en helt bestemt hyggestemning på barneværelset eller i sommerhuset.

Man kan endre køyesengen til 2 stk. alminnelige senger ved kjøp av ben til ombygning 2 stk. kr 998.

Køyesengen kan også endres til 2 stk. sofasenge ombygningssett er kr 998 per stk.

Ved til kjøp av ekstra sengedeler, kan køyesengen endres etter behov til enkeltseng, sofaseng eller høyseng og stigen kan valgfritt plasseres i enten venstre- eller høyre side. Køyesengen har en lang levetid og inviterer til flittig bruk - så vel nå som i neste generasjon.

Mål 97 x 207 x 176 cm
NOK  13 612,00
Produktbeskrivelse

Detaljer

Oliver Furniture er et autentisk og sjarmerende konsept med møbler for barn og voksne designet av Søren Rørbæk. Stiftelsen kommer fra de gamle skandinaviske møbler tradisjoner. Oliver Furniture har hatt stor suksess siden den gang, og vi er så stolte av å kunne tilby dere alle de fine produktene deres. Klikk her for å se alle produktene deres. MERK! Hvis det står "Bestillingsvare" "som status, betyr det at vi bestille sengen til deg. Levering hjem til deg kan da være 3 -6 uker.