RAFA-KIDS HYLLE XL - FLERE FARGER

rafa-kids-hylle-xl

Midlertidig tomt

XL-hylle

Tenk deg alle mulighetene til bruk av denne hyllen i barnerommet. Her kan du sette tegneseriesamlingen, magasiner, bilder, bamser, leker eller det du måtte ha behov for eller ønske.
Den vil passe fint ved siden av skrivebordet sammen med interiør artikler, eller hva med å plassere den ved siden av sengen på barnerommet eller ved lekeområdet.
Dette produktet fra RAFA-Kids gir enorme muligheter til variasjon.
XL-hyllen er perfekt for all interiør og på etthvert rom...enten de er små eller store.

Hyllen er laget av bjørk plywood med stenger av metall. Man kan velge mellom 6 farge kombinasjoner.
1. Hvitlakkert bakplate og hylle med hvite metall stenger
2. Hvitlakkert bakplate og hylle med sorte metall stenger
3. Hvitlakkert bakplate og hylle med gule metall stenger
4. Hvitlakkert bakplate og natur hylle med hvite metall stenger
5. Hvitlakkert bakplate og natur hylle med storte metall stenger
6. Hvitlakkert bakplate og natur hylle med gule metall stenger

Str: 140x70 cm og 10 cm dyp.

Leveringstid er 6-8 uker
NOK  4 899,00
Produktbeskrivelse

Detaljer

Rafa-kids stammer fra den delte drømmen til to gifte arkitekter. To personer, som i hva de gjør, legger all sin sjel og energi inn i det. Agata tar vare på den estetiske siden av designene og Arek er den tekniske hjernen i duoen. På grunn av de ulike interesser og ferdigheter, er design vilt diskutert og analysert i en lang arbeidsprosess. Verden for å designe for barn ble åpnet opp etter ankomst av deres to sønner, Frank og Robert. De ønsket å designe høy kvalitet og gode produkter for dem. Det er hvordan den første sengen for den eldste sønn ble født. Etter å ha gjort det, fikk de så mange fine reaksjoner og henvendelser så de besluttet å realisere drømmen om å starte en liten bedrift. Firmaet fikk navnet Rafa etter første bokstavene i familiemedlemmenes navn. Deres misjon er rett og slett å gjøre gode og spennede kvalitetsdesignobjekter for barn. Fra du bestiller varen fra oss er det 6-8 uker før du får sengen sendt til deg.